Hoogwaardig en eigentijds wonen

Chatou bestaat uit 5 hoogwaardig en eigentijds afgewerkte villamenten, met oppervlaktes tussen de 104 en 139m2. Chatou biedt ruimte en privacy in een absoluut comfort en dit op een centrale ligging in het centrum van Hoeselt.

De tijdloze, duurzame en kenmerkende architectuur met kwalitatieve en trendy materialen vormt dit project, zowel aan de binnen - als de buitenzijde.

Gelukkig koppel met boek in de zetelVader en zoon spelend in de leefruimteGelukkig koppel dinerend in de tuin

Groen wonen in centrum Hoeselt

Bij het buitenstappen van de voordeur bent u meteen in het centrum van Hoeselt met alle faciliteiten.

De private beveiligde doorgang aan de zijkant - met elektronische badgecontrole - leidt naar de idyllische wandelweg aan de achterzijde van Chatou. Die kronkelt langs de uitgestrekte velden, boomgaarden en natuur die het centrum van Hoeselt omringen.

BEKIJK AANBOD MEER INFORMATIE?

Technologie ten dienste van wooncomfort

Dankzij het geïntegreerd domotica-systeem, heeft u altijd uw villament bij de hand.

Bedien uw verwarming, verlichting en parlofonie op 1 scherm : dit kan ‘in house’ in de leefruimte of ‘mobile’ op uw smartphone of tablet. De technologie draagt bij tot het gebruiksgemak, een slimmer energiebeheer, meer veiligheid en het ultieme wooncomfort.

Zicht op De Hemelijn vanuit het gemeenschappelijk domein

Terrassen en tuinen

De villamenten hebben opvallend ruime terrassen die zorgvuldig werden ingetekend om de juiste harmonie te vinden tussen binnen- en buitenbeleving.

De vernuftige indeling verzekert de privacy en het comfort van elke bewoner.

Toegang & parkeren

Aan de achterzijde ligt de private parking van Chatou. U kunt eenvoudig bovengronds parkeren. Elk villament heeft minstens één parkeerplaats. Een doorgang met elektronische badge- controle brengt u van de parking naar de voordeur van Chatou. Hier bevindt zich ook de fietsenstalling. In de kelder heeft elk villament een eigen ruime berging, die bereikbaar is met de lift.

Luchtbeeld van De Hemelijn met zicht op gemeenschappelijk domein en terrassen